Bunde speelt 1-1 gelijk tegen RKVCL

VV Bunde speelde voor de laatste keer de uitwedstrijd bij de gevangenis in Limmel. RKVCL neemt afscheid van het veld dat bekend staat voor een goede grasmat. RKVCL is een van de topploegen uit de vierde klasse A.

Verslag:
Bunde begin scherp en gretig aan de wedstrijd, voetbalde makkelijk en liet RKVCL veel loopwerk verrichten. Onder lekkere weersomstandigheden was goed voetballen. Bunde creëerde wat kansen en een afstandsschot op de laat van David lieten zien wat de intenties waren. De laatste 15 minuten ging VCL wat opportunistischer en harder spelen, iets waar we wat moeite mee hadden.

In de tweede helft begon Bunde weer ijzersterk en een aanval over vijf schijven zorgden voor doelpunt nr 4 van Ferné en de eerste in deze wedstrijd. Bunde bleef voetballen en ging op zoek naar meer, echter werden twee loepzuivere goals afgevlacht. Een elleboog van VCL werd niet bestraft en VCL ging alles of niets of niets spelen. Een foute inspeelpass en niet doordekken leverde de 1-1 op. RKVCL leefde op mer de 11 mensen wat er 10 hadden moeten zijn. Een actie in onze zestien leverde heel hard schreeuwwerk op en de scheids ging hier wederom in mee: penalty! Maar Stefan wist zeer bekwaam te nemer te ontregelen en stelde zo toch het punt veilig.

Een dubbel gevoel, omdat je voetballend een klasse beter bent, maar je had zomaar met lege handen kunnen staan. Al met al was het fijn toeven in Limmel. Zonde dat dit de laatste pot hier was, nu hopen dat men in Itteren de draad zal oppakken komende jaren.

Volgende week staat Hulsberg thuis op ‘t programma.

Lees vorig bericht

Kittens gevonden in kartonnen doos

Lees volgend bericht

Kerkkoor St. Martinus vierde jubileum