Bert Ummels stopt als fractievoorzitter VVD

Fractievoorzitter van de VVD, Bert Ummels, heeft te kennen gegeven het fractievoorzitterschap van de VVD per 15 oktober 2016 over te dragen aan René van Beekum.

Reactie Ummels:
“De noodzakelijke tijdsbesteding van het fractievoorzitterschap is op dit moment voor mij helaas niet meer te combineren met mijn werk- en privé-situatie”.

Meerdere wisselingen:
In deze raadsperiode heeft de VVD al meerdere wisselingen gehad. Zo werd in 2015 Eugene Glimmerveen wethouder en werd deze als raadslid vervangen door Jeroen Janssen. Kort daarna moest wethouder Glimmerveen opstappen omdat hij in opspraak was gekomen door een mail die hij verstuurd had tijdens zijn gemeenteraadslidmaatschap. Glimmerveen is opgevolgd door Desiree Cortenraede. Korte daarna vertrok ook Jeroen Janssen en werd opgevolgd door Rene van Beekum. Van Beekum ruilt nu van positie met Ummels.

Lees vorig bericht

Meerssen heeft er een museum bij

Lees volgend bericht

Geld voor leegstand