SV Meerssen laat thuis punten liggen tegen Bekkerveld

SV Meerssen heeft thuis niet weten te winnen van Bekkerveld. De mannen van trainer Tini Ruijs speelde gelijk 1-1.

Wedstrijdverslag:
Getuige een hoekschop in de 1e minuut is Bekkerveld gretiger uit de startblokken. Na een afstandsschot van Bekkerveld dat naast gaat in de 5e minuut, doet Dogan Golpek aan de overzijde hetzelfde in de 8e minuut. Een minuut later schiet Dogan van dichtbij tegen de doelman aan. Uit een hoekschop kopt Julien Rompelberg na 17 minuten over, doch 2 minuten later revancheert hij zich en tikt ook al uit een hoekschop van dichtbij de 1 – 0 binnen. De vreugde over deze treffer is van heel korte duur want binnen een minuut komt Bekkerveld via een afstandsschot van Thommie Vluggen op gelijke voet (1 – 1). Voor de rest is het voor rust status quo. Beide teams geven vrijwel geen kansen weg. Na goed voorbereidend werk van Jordie van der Schoot schiet Lloyd Borgers na 50 minuten in de handen van doelman Pim Gubbels. Een vrije trap van Julien wordt ook door de doelman gepareerd. Met een zware blessure moet Mischa Urlings na 65 minuten het veld ruimen. Halverwege de 2e helft kopt Lloyd Borgers uit een voorzet van linksvan Dogan in kansrijke positie voorlangs. Een kwartier voor tijd brengt Lennart Quaden aan de overzijde redding bij een schot dat richting kruising gaat. Met nog 5 minuten op de klok wordt Jordie van der Schoot vlak voor het doel geblokt na een voorzet van Ruudvan Kempen. Het laatste wapenfeit is voor Dogan doch hij kan zijn solo geen vervolg geven. Hij raakt de bal niet vol en deze zeilt over.

Lees vorig bericht

Weekmarkt in het teken van veiligheid

Lees volgend bericht

VV Bunde wint met 3-0 van SV Hulsberg