Thema-avond over de toekomst van Meerssen

Op woensdag 23 november organiseert partij KIJK!!! een thema-avond over de mogelijke samenwerking van de gemeente Meerssen met Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Een van de vragen die zij die avond proberen te beantwoorden zijn: Kunnen we eigenlijk nog wel zelfstandig blijven? Welke grotere gemeente willen we eventueel deel laten uit maken? Waarmee moet die gemeente zich onderscheiden? De bijeenkomst begint om 20.15 en is in Ontmoet Anna aan het Stationsplein in Meerssen.

Sprekers en panel:

Inleider is Bart Swanenvleugel, lid van KIJK!!! en oud-raadslid van de gemeente Meerssen, die als extern deskundige betrokken is bij het fusieproces tussen de gemeenten Onderbanken, Schinnen en Nuth. Na zijn inleiding kunnen aanwezigen in gesprek gaan met een panel. Daarin zitten Bart Swanenvleugel, Jan Mans, oud-burgemeester van de gemeente Meerssen en extern begeleider van het fusieproces Heerlen-Landgraaf, en Paul Jansen, voorzitter van de fractie van KIJK!!! in de raad.

Burgers betrekken bij het proces:
Centrale vraag zal zijn hoe de burgers te betrekken bij het proces dat mogelijk leidt tot samenwerking of fusie. De thema-avond is voor iedereen toegankelijk.

Lees vorig bericht

RVU wint ook wedstrijd tegen Hoensbroek niet

Lees volgend bericht

Petitie om behoud openbaar vervoer Geulle