Gemeente gaat extra controleren op parkeren

De komende tijd controleren de toezichthouders van de gemeente Meerssen extra op fout parkeren in Meerssen-centrum. Met name op de Markt parkeren automobilisten vaak buiten de vakken. Tijdens de bouwwerkzaamheden is dit tijdelijk gedoogd. De werkzaamheden zijn echter al enkele maanden afgerond. Er moet sindsdien ook weer correct geparkeerd worden. Hier is herhaaldelijk op gewezen, aldus de gemeente.

Geen waarschuwingen meer, maar boetes:
De afgelopen maanden hebben foutparkeerders op de Markt een flyer onder de ruitenwisser gevonden met een waarschuwing dat ze niet buiten de vakken mogen parkeren. Vanaf 2 november stopt de gemeente met flyeren en gaan ze boetes uitdelen.

Nieuwe belijning:
Op de markt wordt komende week nieuwe belijning aangebracht, zodat de parkeervakken nog beter zichtbaar zijn. Het aantal parkeervakken zal ook worden uitgebreid.

Foto: Archief Meer Vandaag

Lees vorig bericht

SV Meerssen bekert verder

Lees volgend bericht

Herindeling, fusie of samenwerking met andere gemeente(n)?