Gouverneur neemt eerste exemplaar boek restauratie Basiliek in ontvangst

Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen komt Gouverneur Theo Bovens op woensdag 9 november naar Meerssen om het eerste exemplaar van het boek “restauratie Basiliek” in ontvangst te nemen. Dit alles gebeurt tijdens een feestelijke zitting in de Basiliek.

Inhoud van het boek:
Dit boek is rijk geïllustreerd en geschreven met name voor de niet deskundige lezer. In het boek is onder andere de recente grote restauratie van glas-in-lood vensters beschreven tijdens de restauratie jaren 2012 tot 2017.

Tweede exemplaar:
Tijdens deze zitting gaat gouverneur Bovens,namens het organiserende stichtingsbestuur, het tweede exemplaar uitreiken aan een Meerssenaar als symbolische geste van dank voor de financiële steun van alle Meerssenaren bij deze restauratie gedurende de afgelopen jaren.

Lees vorig bericht

Herindeling, fusie of samenwerking met andere gemeente(n)?

Lees volgend bericht

Partij KIJK!!! wil geen OZB-verhoging