Wandelend en fietsend door de A2 tunnel

De A2 tunnel in Maastricht was voor de laatste keer opengesteld voor fietsers en voetgangers. Op zaterdag en zondag waren, om en in de tunnel, diverse activiteiten georganiseerd. Zo was er een hardloopwedstrijd, optredens van onder andere Pipo Pe, de internationaal veteraan automobielclub en diverse muziekkorpsen. De onderste tunnelbuizen waren opengesteld voor fietsers en voetgangers.

A2 tunnelrun:
Op zondag werd er een hardloopwedstrijd gehouden. Een van onze redactieleden deed hieraan mee. De opbrengst van deze wedstrijd was voor het Ronald Mc Donaldhuis. Ook de kinderen liepen een run  door de tunnel. De opbrengst van de kinderen was voor Unicef.

Laatste loodjes:
Vanaf nu is de tunnel in afwachting op de opening. De laatste test worden gedaan en er wordt nog een afsluitende rampenoefening gehouden. Als het sein veilig wordt gegeven zullen de diverse tunnelbuizen voor het verkeer geopend worden en de laatste infrastructuur gerealiseerd.

Lees vorig bericht

Beeldende Kunstenaars Bunde exposeerden

Lees volgend bericht

Politie rolt drugslab in Bunde op