Caecilia meets Dyanne

De voorbereidingen lopen ten einde. De gezonde spanning begint te komen. De kaartverkoop loopt gestaag. Het aftellen is begonnen! Komende zaterdag 5 november brengt Harmonie St. Caecilia Geulle samen met singer-songwriter Dyanne Sleijpen een avondvullend muziekprogramma ten gehore. Het belooft een zeer afwisselend en sfeervol concert te worden. Twee muziekstijlen ontmoeten elkaar. Het concert vindt plaats in het Maaslandcentrum in Elsloo en begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.  

Gevarieerd muzikaal programma:
Het harmonieorkest onder leiding van dirigent Victor Vaessen voert onder meer de werken Deel V “Hobbits” uit Symphony nr. 1 The lord of the rings, Chanson de matin en Variations on the Porazzi theme of Wagner. Dyanne Sleijpen is de talentstatus voorbij en laat met haar huidige muziek horen dat ze bij de betere Limburgse artiesten behoort. Ze zal diverse zelfgeschreven muzieknummers in het Limburgs dialect over de bühne brengen. Dyanne creëert het Caro Emerald-gevoel, raakt u met haar mooie breekbare luisterliedjes in het Limburgs, maar kan ook pittig uit de hoek komen. Daarnaast vertolken het harmonieorkest en Dyanne een vijftal verrassende nummers. Denk hierbij aan ‘ Hallelujah’ en ‘It’s Oh So Quiet’.

Bijwonen van een bijzondere ontmoeting:
Harmonie St. Caecilia biedt u de mogelijkheid deze bijzondere ontmoeting bij te wonen. Entreekaarten kosten € 5,00 per stuk en dat is inclusief 1 consumptiebon. U kunt kaarten heel eenvoudig kopen via 1) de bij u bekende leden van harmonie St. Caecilia Geulle, 2) telefonisch via 043-3645613 of 3) door een e-mail te sturen met uw naam, telefoonnummer en de hoeveelheid gewenste kaarten naar secretariaat@harmoniegeulle.nl.

Lees vorig bericht

Wandelend en fietsend door de A2 tunnel

Lees volgend bericht

Marathon Meerssen vanaf komend jaar in oktober