VV Bunde verliest na goede eerste helft

Op de velden van RKVVL/Polaris liet VV Bunde twee gezichten zien. In de eerste helft domineerde Bunde de wedstrijd, maar in de tweede helft waren zij de onderliggende partij.

Zwak begin:
Bunde begon de wedstrijd zonder Bas Ploemen, Stefan Den Rooijen en Giorgio Landolfi. Dit gemis werd in het begin gevoeld en Bunde komt op een 1-0 achterstand. Daarna hervindt Bunde zich en weten ze door overwicht en redelijk spel de 1-1 te scoren.

Rode kaart:
Na de rust werd wederom door Bunde zwak begonnen. Vanaf de rechterkant ter hoogte van de middenlijn brak VVL/Polaris door en zwak tot niet ingrijpen bracht de 2-1 op het bord. De geïrriteerde spelers begonnen zichzelf uit het spel te halen door zich meer met de tegenstander en de scheidsrechter bezig te houden, met een rode kaart voor Ferné Vranken tot gevolg. Met 10 man drong Bunde RKVVL/Polaris terug, met kansen die niet benut werden. Echter uit een counter werd uiteindelijk nog 3-1 voor RKVVL/Polaris.

Foto: VV Bunde

Lees vorig bericht

Wandelend en fietsend door de A2 tunnel

Lees volgend bericht

Marathon Meerssen vanaf komend jaar in oktober