BS Op ’t Hwagveld neemt intrek in oude IVOo school

Met een feestelijke opening op dinsdag hebben de kinderen en hun leerkrachten van basisschool Op ’t Hwagveld,  intrek genomen in het gebouw van IVOo school aan de Proost de Beaufortstraat in Meerssen.

Opening:
Met een toespraak en een openingshandeling door wethouder Berry Van Rijswijk, werd de overgang officieel. Van Rijswijk bood de school namens de gemeente 8 voetballen aan waarna de kinderen als opwarmer,  springend naar hun eigen klassen gingen. De ouders kregen de gelegenheid om een kijkje te  nemen in het nieuwe tijdelijke onderkomen van de basisschool.

Kindcentrum:
Nu de kinderen in hun tijdelijke onderkomen naar school gaan, kan er gestart worden met de bouw van het Kindcentrum in Meerssen-West. De planning is dat het kindcentrum eind 2017 opgeleverd zal worden.

Lees vorig bericht

Scooterdief aangehouden

Lees volgend bericht

Coalitie gaat voor redding zwembad de Parel