50 jaar Stella Maris cabaret

Met de uitvoering “Uit de Kluis”, viert het Stella Maris Cabaret, in februari 2017,  dat zij 50 jaar bestaan.  Zij gaan, in tegenstelling tot eerdere jaren, drie weekenden acht voorstellingen verzorgen. 

Gwen Moust
Onder leiding van regisseuse Gwen Moust wordt het nieuwe programma ingestudeerd. De eerste repetities zijn reeds gestart. De kaartverkoop zal vanaf 1 december starten via www.stellamariscabaret.nl.

Groot cabaretfeest
Naast de acht reguliere voorstellingen wordt er een groot cabaretfeest georganiseerd op zaterdag 18 februari. Het Stella Maris Cabaret roept iedereen op die ooit heeft deelgenomen of meegewerkt achter de schermen om te komen naar het groot cabaretfeest. Inlichtingen en kaarten zijn te verkrijgen via:  www.stellamariscabaret.nl/cabaretzietabraham.

Foto Leon van Weert
 

Lees vorig bericht

Inbraak in kledingwinkel Michelle & Michel

Lees volgend bericht

St Maartensoptochten in de gemeente