Dag van de Mantelzorg gevierd

In het buitengoed Vaeshartelt is de dag van de Mantelzorg gevierd. Deze dag kon, mede door een gift van het Katholiek vrouwengilde en ZijAktief Meerssen, gevierd worden. Onder het motto “wat een geluk dat u er bent” waren mantelzorgers uitgenodigd om deze dag te vieren.

Wethouders Heuvelland gemeentes aanwezig
Tijdens deze dag werden de wethouders van de Heuvellandgemeentes, die belast zijn met het sociaal domein, aan de mantelzorgers voorgesteld. Voor de gemeente Meerssen was wethouder Berry van Rijswijk aanwezig. De mantelzorgers bespraken diverse thema’s, die met mantelzorg te maken hadden en er was een optreden van de muziekgroep Ravelin. De dag werd georganiseerd door het steunpunt Mantelzorg Zuid.

Lees vorig bericht

Start renovatie Hoeve Klinkenberg

Lees volgend bericht

RVU van hatelijke laatste plaats af