Expositie Familieportret Charles Eyck geopend

In het Erfgoedhuis is zaterdag de expositie Familieportret Charles Eyck geopend. De aanleiding voor de expositie is een familieportret van de familie Eyck dat opgeslagen stond in het museum in Venlo. Om dit portret heen zijn zelfportretten en andere kunstwerken van nazaten en familieleden te bewonderen.

Ellen Eyck
Kleindochter Ellen Eyck is de initiatiefneemster voor deze expositie. Dank zij haar is het familieportret vanuit Venlo in Meerssen te zien. Daarnaast wist zij dat er diverse nazaten en familieleden bezig waren en zijn met diverse kunstvormen. Samen met het erfgoedhuis zijn deze mensen benaderd en zij stonden een aantal kunstwerken af voor de expositie. De expositie is te zien in de maand november en december.

Lees vorig bericht

Inbraak in kledingwinkel Michelle & Michel

Lees volgend bericht

St Maartensoptochten in de gemeente