Doelpuntrijke wedstrijd SV Meerssen

In de competitiewedstrijd tegen Volharding was SV Meerssen op stoom. Dit is ook terug te zien in de einduitslag van 6-1.

Snelle voorsprong
Meerssen begon sterk aan de wedstrijd en na een aantal kansen schoot Michiel Knops van dichtbij binnen. In de 18e minuut redt Roy Andriën, als een van spitsen van Volharding wil afdrukken. Uit de daaropvolgende counter  wordt de 2 – 0 gescoord. Dogan Golpek ontvangt de bal van Richard Hannon en laat de doelman kansloos. Jordy van der Schoot scoort het derde doelpunt in de eertse helft.

Eerste plaats op doelsaldo
Met een 3-0 voorsprong begint Meerssen aan de tweede helft en nog geen halve minuut later scoort Richard Hanon de 4-0. Tot de 58 minuut gebeurde er niet veel totdat Jordie van der Schoot de 5-0 aantekent. Meerssen krijgt daarna een tegendoelpunt te verwerken. Jasper Lenkens verschalkte Meerssen doelman Lennart Quaden en tekent de 5-1 aan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dogan Golpek. Eindstand 6-1. Door deze uitslag staat SV Meerssen op doelsaldo bovenaan in de Eertse Klasse D.

Lees vorig bericht

Dag van de Mantelzorg gevierd

Lees volgend bericht

Burgemeester aan het ontbijt met basisschoolleerlingen