RVU van hatelijke laatste plaats af

Door een overwinning op Geusselt Sport heeft RVU de laatste plaats in de Tweede Klasse G kunnen verlaten. De ploeg uit Rothem wist de ploeg uit Maastricht met 3-1 te verslaan.

Eigen doelpunt
RVU startte zwak tegen de nummer 2 op de ranglijst. Door een eigen doelpunt kwamen de  bezoekers dik verdiend op voorsprong met 0-1. Deze tussenstand had van de zijde van Geusselt Sport hoger kunnen uitvallen.

Ommekeer in de wedstrijd
Na de thee keerde de ploeg uit Rothem de wedstrijd om. Met Joël Mayala en Sydney Sour verscheen meer power in de gelederen van RVU. Al snel kopte Yves Roumans de gelijkmaker binnen, 1-1. RVU zag kansen en ging op zoek naar de eerste thuiszege van dit seizoen. Mickske Reneerkens, schoot van buiten de 16 de bal hard binnen in de lange hoek. Door het aanvallende spel van Geusselt Sport kreeg RVU de ruimte en wist de opgelegde kansen te benutten. Sydney Sour wist bij een uitbraak de bal te veroveren en stelde de mee opgerukte Youri Poper in de gelegenheid de verlossende derde treffer aan te tekenen.

Lees vorig bericht

Dag van de Mantelzorg gevierd

Lees volgend bericht

Burgemeester aan het ontbijt met basisschoolleerlingen