Burgemeester aan het ontbijt met basisschoolleerlingen

In de week van het Nationaal schoolontbijt heeft burgemeester Clermonts-Aretz samen met vier kinderen uit groep acht van BS Ut Hwagveld en vier kinderen van groep acht van BS de Lindegaerd genoten van een gezond ontbijt. Het doel van het ontbijt is: om kinderen het belang van een gezond ontbijt, voordat zij naar school gaan, te leren kennen. 

Brood, broodjes en cheque Jantje Beton
De tafel was gedekt met brood, komkommer en beleg, meegebracht door BS Ut Hwagveld en gesmeerde broodjes door BS de Lindegaerd. De gemeente had gezorgd voor gezonde drank.De kinderen brachten vanuit de school de felicitaties over aan de burgemeester voor haar verjaardag en de burgemeester overhandigde voor het ontbijt een cheque, voor Jantje Beton, aan de kinderen. 

Ambtsketen en rondleiding
Na het ontbijt gaf de burgemeester uitleg over de ambtsketen van de gemeente Meerssen en bezochten de kinderen de burgemeesterskamer. De overige kinderen van beide basisscholen kregen hetzelfde ontbijt op hun eigen school.

Lees vorig bericht

Toetsing parate kennis Reanimeren en bedienen van de AED

Lees volgend bericht

Boek restauratie Basiliek uitgereikt aan Gouverneur Bovens