Boek restauratie Basiliek uitgereikt aan Gouverneur Bovens

Met een bijeenkomst in de Basiliek heeft de stichting Vrienden van de Basiliek, het boek over de restauratie gepresenteerd. Gouverneur Bovens was op uitnodiging van de stichting gekomen om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Nadat Bovens het eerste exemplaar heeft ontvangen reikt hij het tweede exemplaar uit aan de heer Bartholomeus uit Meerssen. 

Overzicht restauratie en historie
In het boek beschrijven betrokken deskundigen de glas-in-loodkunstwerken en de zeldzame Theoteca van het kerkgebouw. Daarnaast wordt er voor de niet deskundige lezer, een uiteenzetting gegeven van de bouwkundige restauratie en historie van de kerk.

Lees vorig bericht

Burgemeester aan het ontbijt met basisschoolleerlingen

Lees volgend bericht

IVN middagwandeling Joods verleden in Meerssen