Gaston Jacobs en De Ron Taofel winnen ULK

In een goed gevulde Notenbalk in Ulestraten  heeft Gaston Jacobs en de groep De Ron Taofel het Uletsjtraotes Leedsjes Koncour gewonnen met de schlager Ver weite d’r alles van. Na een spannende strijd en wachten op het verlossende woord van de jury, kwam na middernacht de uitslag.

Opening jubileum seizoen
Het leedsjes Konkour is na de opening de eerste activiteit in het jubileumseizoen 2016-2017 van CV de Kuutebieters. De vereniging is in 1962 opgericht en zullen met diverse activiteiten stil staan bij het 5×11 jarig bestaan. Zo zal er een jubileumreceptie gehouden worden, maar eerst zal op 14 januari aan het eind van de jubileumzitting, de jubileumprins worden uitgeroepen. 

Foto: Facebook Gaston Jacobs

Lees vorig bericht

Intocht sinterklaas

Lees volgend bericht

Protesten tegen verlengde baan Maastricht Aachen Airport