Opening carnavalsseizoen met dialectmis

VV de Bokkerieërs opent ieder jaar op een bijzondere wijze het carnavalsseizoen. Zij doen dit op de zondag dat hun nieuwe Prins wordt gekozen. In de St. Martinuskerk kwam de vereniging in de ochtend bij elkaar om de H. Mis te vieren. 

Dialectmis
Het bijzondere aan de Eucharistieviering is dat deze geheel in het dialect gebeurt. De mis werd opgeluisterd door het Gäöls mannenkoor en fanfare St. Martinus. Kapelaan Blazjek ging voor in de dienst. Naast de carnavalsvereniging waren velen van binnen en buiten Geulle gekomen om deze bijzondere mis bij te wonen. Zo was onder andere burgemeester Clermonts-Aretz en diverse gemeenteraadsleden aanwezig.
 

Lees vorig bericht

Drie prinsen uitgeroepen in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Sinterklaas gearriveerd in de gemeente