Gelijkspel RVU tegen de Ster

In de 95ste minuut kaapte de Ster de derde achtereenvolgende overwinning voor de neus van RVU weg. De ploeg uit Stein scoorde alsnog vanuit onoverzichtelijke situatie de gelijkmaker. 

De Ster de bovenliggende partij
In de eerste helft was de Ster de bovenliggende partij, maar door enkele uitstekende reflexen van RVU doelman Jamie van der Velden werd er niet gescoord. RVU zelf kon weinig uitrichten. De 0-0 ruststand kwam als een bevrijding.

Tegendoelpunt in de extra speeltijd
Na de rust deed de trainer van RVU enkele omzettingen en nam de thuisploeg het heft in handen door een betere spelopvatting dan de spelers van de Ster. Muran Mortiaux schoot een vrije trap rakelings naast. In de 60ste minuut zette Joël Mayala aan voor een rush, die hij besloot met een machtige knal op doel. De Ster doelman kon de bal onvoldoende keren. Mick Reneerkens was er als de kippen bij om de bal tegen de touwen te jagen, 1-0. Vlak voor de gelijkmaker werd de onervarenheid van de thuisploeg bestraft. Enkele onachtzaamheden op rij bracht de bal in de slotminuut voor het RVU doel. Op zeer gelukkige wijze verdween de bal via een scheenbeschermer  van een Steinse aanvaller in de lange hoek van het doel. Hierdoor werd de eindstand van 1-1 bereikt.

Lees vorig bericht

Opening carnavalsseizoen met dialectmis

Lees volgend bericht

Gemeenteraad Valkenburg geeft TV Valkenburg geen steun