SV Meerssen alleen aan kop

Door de 2-4 overwinning op Geldrop en het gelijk spel van VV Schaesberg staat SV Meerssen alleen aan kop in de eerste klasse D.

Sterk begin thuisploeg
Geldrop is het eerste half uur de betere ploeg maar zette dit niet om in benutte kansen. Door een uitbraak van Meerssen, na een gemiste kopbal op doel door Geldrop, scoorde Richard Hannon in de 32ste minuut de 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Doelpuntrijker
De tweede helft werd doelpuntrijker dan de eerste helft. In de 49e minuut schiet Jordie van der Schoot de bal van 16 meter over de doelman in de driehoek 0 – 2. SV Meerssen is sterk in tegenaanval en in de 76e minuut scoort Dogan Golpek de 0 – 3. Het pleit voor Geldrop dat zij zich nog niet gewonnen gaven  en komen door een doelpunt van Nick Kuylaars terug tot 1 – 3 en Coen Jansen tekent de 2-3 aan. Invaller Tate Becker maakt in de 94ste  minuut aan alle onzekerheid een eind. Hij scoort waardoor de 2 – 4 eindstand op het scorebord komt.  Becker maakt het eerste Amerikaanse doelpunt in de geschiedenis van SV Meerssen. Zondag 20 november bekert Meerssen thuis tegen Hoofdklasser EHC uit Hoensbroek en een week later staat het thuisduel tegen de nummer twee van de ranglijst VV Schaesberg op het programma.

Lees vorig bericht

Opening carnavalsseizoen met dialectmis

Lees volgend bericht

Gemeenteraad Valkenburg geeft TV Valkenburg geen steun