Burgemeester laat kinderen veilig oversteken

In druilerig weer stond dinsdag burgemeester Clermontz-Arets bij het nieuwe onderkomen van BS Op ’t Hwagveld te brigadieren. Zij onderstreepte hiermee het belang van het veilig overzetten van de kinderen, die twee keer per dag, diverse straten moeten oversteken in hun schoolroute. Door het voorbeeld te geven, hoopt de burgemeester dat zich vrijwilligers melden die brigadier willen zijn. 

Dringend op zoek naar brigadiers
Basisschool Op ’t Hwagveld in Meerssen is dringend op zoek naar ouders of buurtbewoners die in de ochtend of middaguren de leerlingen willen begeleiden bij het oversteken. Zij doen deze oproep omdat het steeds lastiger wordt, verkeersbrigadiers te vinden. Wanneer er acht brigadiers zijn hoeft men maar een keer in de week de kinderen over te zetten. Als brigadier ben je 30 minuten per keer bezig. Wanneer ouders of buurtbewoners geïnteresseerd zijn, kunnen zij zich aanmelden bij maarten.lemmens@innovo.nl. Telefoon: 043-3642813.

Lees vorig bericht

Gemeenteraad Valkenburg geeft TV Valkenburg geen steun

Lees volgend bericht

Nieuw bescherm echtpaar harmonie St. Caecilia