Geulle krijgt Buurtbus

Arriva gaat samen met de inwoners van Geulle een buurtbus laten rijden vanaf Beek via Geulle naar Bunde. De bus zal de bestaande route volgen en Arriva wil de buurtbus vanaf 9 januari inzetten.

Via Ave Maria
De initiatiefnemers van de petitie, waaronder Jos Tilmans hebben dit mogen vernemen van de vervoerder. De bus zal ook de halte bij huize Ave Maria aandoen. Er was eerder sprake van dat deze halte zou verdwijnen, echter gaat dit nu niet gebeuren.

Geslaagde petitie
Het inzetten van de buurtbus is een gevolg van de ondertekenaars en organisatoren van de petitie, waarin de problemen van het verdwijnen van een busverbinding uit Geulle werd aangekaart. Tot 9 januari zal Arriva shuttlebussen inzetten.

Lees vorig bericht

Van industriele revolutie naar duurzaamheids revolutie

Lees volgend bericht

Uitreiking eerste exemplaar Jaarboek 2016