Van industriele revolutie naar duurzaamheids revolutie

IVN Ulestraten organiseert woensdagavond 7 december een lezing met als titel “Van industriële revolutie naar duurzaamheids revolutie”. De lezing wordt gegeven door Wim Derks.

Duurzaamheid waar gaat het echt om
Wordt er alleen gekeken naar het economisch belang, is meer winst behalen en alles zo goedkoop mogelijk aankopen, het streven?  Of wordt er daadwerkelijk gekeken naar de gevolgen voor natuur en milieu. Dit en meer vragen worden tijdens de lezing aan de orde gesteld.

Gratis toegang
Dat bijeenkomst van IVN-Ulestraten is op woensdagvond 7 december om 19:30 uur in verenigingslokaal links Onder D’n Huppel. Dorpsstraat 1, Ulestraten. Iedereen is welkom, ook niet leden en de toegang is gratis.

Lees vorig bericht

Ulestraten liep uit voor Sinterklaas

Lees volgend bericht

Geulle krijgt Buurtbus