Eerste Cultuur Café Meerssen

De stichting Kunst Cultuur, Erfgoed en Toerisme organiseerde een Cultuur Café. De bedoeling van deze bijeenkomst is organisaties , verenigingen en ondernemers bij elkaar te brengen die op het gebied van kunst en cultuur iets gaan organiseren in 2017 en 2018.

Doel bijeenkomst 
Het doel van de bijeenkomst is in gesprek komen met elkaar, kennis maken met elkaars initiatieven op het gebied van kunst en cultuur, aldus Jos Kester voorzitter KCET.
Wethouder Berry van Rijswijk gaf tijdens de bijeenkomst het belang van een cultuur activiteiten agenda aan. Daarnaast besprak hij de rol van de gemeente zowel als financiële ondersteuner maar zeker het doen van hand en spandiensten.

Lees vorig bericht

Uitreiking eerste exemplaar Jaarboek 2016

Lees volgend bericht

Prins Rik I en Prinses Fleur schudde vele handen