Dunatos U12 Winterkampioen

De basketballers van de U 12 hebben het winterkampioenschap behaald. Zij deden dit tegen de U12 van Kimbria uit Maastricht.

Rommelig begin
Na een rommelig begin waarbij de stand in de eerste periodes gelijk opging konden de spelers van Dunatos na de rust langzaam het doelpuntensaldo uitbreiden. Goed verdedigen tot op het randje en aan de andere kant de kansjes afmaken, zorgde ervoor dat de spanning wegviel en het publiek op de tribune iets meer relaxed konden kijken. Toch bleven de supporters de jonge spelers aanmoedigingen.

Laatste kwart
Het laatste kwart van de wedstrijd voelde Kimbria dat er vandaag niets te halen viel in Meerssen, waardoor de score nog flink kon worden opgekrikt. Uiteindelijk stond er na 8 keer 4 minuten een mooie 57 – 19 eindstand op het scorebord. Op vrijdag 16 december worden de spelers van de U12 gehuldigd voor het behalen van het winterkampioenschap.

Lees vorig bericht

SV Meerssen nestelt zich sterker aan de kop

Lees volgend bericht

Straatroof in Rothem