RVU verloor in Eijgelshoven

Met een 2-1 eindstand wist RVU na drie gewonnen wedstrijden de punten niet mee naar Rothem te nemen. 

Glad en slecht speelveld 
De thuisclub begon met een licht overwicht op het gladde, slechte speelveld. Halverwege de eerste helft kreeg RVU meer grip op de tegenstander en nam steeds meer het heft in handen. Dat resulteerde in twee uitstekende kansen voor Mick Reneerkens en Muran Mortiaux. In de 42e minuut sloeg het noodlot toe toen Iwan Roberts bij het verwerken van de bal uitgleed en één der voorwaartsen van Laura Hopel combinatie alleen richting RVU-doel snelde. Hij scoorde de 1-0 ruststand.

RVU kreeg meer kansen 
In de eerste minuut na de pauze gleed een LHC-verdediger uit waardoor Mick Reneerkens oog in oog met de goalie wederom een kans kreeg op de gelijkmaker. RVU creeerde meer kansen binnen 10 meters van het vijandelijk doel. Tonny Alfonso en Lex Custers waren dichtbij de gelijkmaker maar het zat RVU niet mee in de afwerking. 20 minuten voor het einde counterde de thuisclub naar de 2-0 en leek de wedstrijd beslist. RVU rechtte haar rug en de sterk spelende Youri Poper maakte een mooie aanval over links koelbloedig af met een harde knal in de rechterbovenhoek, Eindstand 2-1

Lees vorig bericht

Gala-avond Auwd Prinsegarde Bung geslaagd

Lees volgend bericht

SV Meerssen nestelt zich sterker aan de kop