SV Meerssen nestelt zich sterker aan de kop

SV Meerssen loopt uit in de Eerste Klasse D door een overwinning op VV Schaesberg. Meerssen staat nu alleen bovenaan met een puntenaantal van 23 uit 11 wedstrijden. Zij hebben een voorsprong van vijf punten op de achtervolgers. 

Schaesberg beter uit de starblokken
Schaesberg komt beter uit de startblokken. In de 1e minuut moest doelman Lennart Quaden een bal wegwerken uit het doel. Hierna volgde een in de rebound een schot tegen de lat. In de 18e minuut komt Meerssen op voorsprong als Dogan Golpek een voorzet van Richard Hannon van links op doel schiet. De bal belandt via een verdediger van Schaesberg tussen de palen en het wordt 1-0. 

Meerssen sterker in de tweede helft
De beginfase van de 2e helft is voor Schaesberg doch gaandeweg neemt Meerssen het initiatief over. De 2 – 0 komt in de 68e minuut. Jordie van der Schoot wordt in de diepte aangespeeld en maakt voor de doelman geen fout. Lloyd Borgers kopt in de laatste minuut, na een voorzet van lvan Jasper Kuijs, de bal in het doel. Hiermee wordt de eindstand 3 – 0 bereikt.

Lees vorig bericht

RVU verloor in Eijgelshoven

Lees volgend bericht

Dunatos U12 Winterkampioen