Straatroof in Rothem

De politie zoekt twee straatrovers die een jongeman hebben overvallen op de Kerkweg in Rothem. Hij was om 18:45 uur op weg naar de sportschool toen hij eerst bedreigd en daarna beroofd werd van zijn persoonlijke bezittingen. De overvallers waren met drie personen. Een van de verdachten is door vrienden van het slachtoffer staande gehouden.

Op zoek naar getuigen
De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de overval, om de andere twee verdachten te kunnen opsporen. Zij vragen aan mensen die in de buurt wonen en een camera hebben hangen, om de beelden, die opgenomen zijn op donderdag 1 december tussen 18:00 uur en 19:00 uur te bekijken en wanneer er iets van de overval op staat, contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 

Lees vorig bericht

Dunatos U12 Winterkampioen

Lees volgend bericht

Baan luchthaven mag helemaal gebruikt worden