Kerstwensboom op de markt in Geulle

Voor de tweede keer is de Kerstwensboom geplaatst in Geulle. Deze boom is een initiatief van het buurtnetwerk en is geplaatst door scouting Geulle. Nadat de boom stond zijn de lampjes er in gehangen en ontstoken. 

Biekletse
Wilt u meer weten over de Kerstwensboom, kijk dan naar het programma Biekletse. Hierin praat Adrie Vandewall met gasten over:  de Kerstwensboom, Santa’s Run en de Zunnekes. De uitzending is te zien op zondag, maandag en dinsdag na het nieuws.

Rothem
Ook in Rothem is op het pastoor Geelenplein de Kerstboom opgezet. Samen met een aantal vrijwliigers en kinderen staat de boom te schijnen op het plein. In de boom is een bijzondere Kerstversiering opgehangen. 

Lees vorig bericht

Gemeenten riskeren hoge rekening van provincie Limburg

Lees volgend bericht

Stem tegen groei vliegverkeer