Harmonische winteravond 17 december en kerstactiviteiten

Koud en nat buiten. Warm binnen met goed gezelschap en mooie muziek door gedreven jonge muzikanten. Dat is de sfeer van de Harmonische winteravond van Harmonie St. Caecilia Geulle op zaterdag 17 december. 

Individueel of in groepjes
Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gaan muzikanten, met name leerlingen, hun kwaliteiten op deze avond in groepjes of individueel over de bühne brengen. De avond wordt afgesloten door een optreden van het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle onder leiding van Bart Van den Hof. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Cultureel Centrum de Harmoniezaal, Hulserstraat 77 in Geulle. 

Kerstactiviteiten
Op kerstavond, 24 december, luistert het koperensemble van Harmonie St. Caecilia Geulle de Heilige Mis in de parochie Waalsen op. De mis begint om 19.45 uur. Het koperensemble staat onder leiding van Jos Janssen. Op 1e kerstdag, 25 december, wordt door het leerlingenorkest onder leiding van Bart van den Hof in dezelfde parochie de Heilige Mis opgeluisterd. Aanvang 11.00 uur.
 

Lees vorig bericht

Kerstconvooi door Geulle, Bunde en Meerssen

Lees volgend bericht

Winterviering in ontmoet Anna