Nieuwe ploegtenten Scouting Ulestraten

Scouting Ulestraten heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een crowfundingproject. Het doel van dit project was het financieren van de aanschaf van nieuwe groepstenten.

Diverse acties
De leden van de vereniging zijn hiervoor diverse acties gestart: een carwash, heitje voor een karweitje, een scoutsreünie en een speciale “theezakjes ruilen voor andere producten”-actie tijdens het zomerkamp van de scouts. Particuliere donaties zijn gedaan op de speciale website: donbosco.steunscouting.nl. Een grote verrassing kwam van Rabobank Meerssen. Rabobank Meerssen zag dat de vereniging erg actief was met inzamelen van geld en besloot een belangrijke bijdrage te doen om het resterende tekort aan te vullen. Het bedrag van €812 was voldoende om vier nieuwe tenten voor de vereniging te kopen.

Tenten aan het publiek getoond
Een speciale donatie kwam van de familie Urlings. Het was de wens van Désirée dat bij haar crematie een collecte werd gehouden ter ondersteuning van de jeugd van Ulestraten. Scouting Ulestraten heeft ter nagedachtenis aan Désirée een speciale luifel met haar naam gekocht. Om iedereen te bedanken zijn  op zaterdag 11 december de tenten aan het publiek getoond. Scouting Ulestraten bedankt iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt!
 

Lees vorig bericht

Winterviering in ontmoet Anna

Lees volgend bericht

RVU met winst terug uit Landgraaf