RVU met winst terug uit Landgraaf

Wekenlang moest Sidney Sour op de bank zijn kans afwachten om belangrijk te zijn voor zijn teamgenoten. Wekenlang bleef hij positief, werkte hard en zeurde niet. Afgelopen zondag mocht hij eindelijk voor het eerst in de basis aantreden en bewees hij onmiddellijk het ongelijk en zijn grote waarde voor RVU. 

Dramatische start
Het eerste begon echter dramatisch aan het duel. Nonchalant uitverdedigen leidde binnen één minuut tot de openingstreffer van UOW’02, 0-1De Rothemse gasten trokken meteen het initiatief naar zich toe en schiepen kansen. Youri Poper had enkele goede acties in huis maar was niet gelukkig in de afronding. Toch stond hij aan de basis van de gelijkmaker toen hij de bal voor het doel breed legde waarna Sidney Sour de 1-1 aantekende. Omstreeks de 40e minuut tikte Yves Roumans de 1-2 voor RVU binnen.

Volle winst RVU
Na de pauze kwam de 17-jarige Dwayne Dolmans in het veld en maakte zijn debuut in de  hoofdmacht. Hij  hield de thuisclub in de 46e minuut van de gelijkmaker af door op de doellijn redding te brengen. Na de 60ste minuut kreeg RVU weer grip op de tegenstander. Zeven minuten voor het einde bracht Sidney Sour voor RVU aan alle onzekerheid een einde door na een rush alleen op de Landgraafse doelman af te stevenen. Oog in oog met de goalie maakte hij geen fout en besliste het duel met zijn tweede treffer. Hierdoor werd de eindstand 1-3. Door deze uitslag staat RVU op de twaalfde plaats in de tweede klasse G.

Lees vorig bericht

Nieuwe ploegtenten Scouting Ulestraten

Lees volgend bericht

BS Ondersteboven finale KVL