SV Meerssen wint moeizaam van RKSV Minor

Het is de eerste keer dit seizoen dat Meerssen na een achterstand toch nog de overwinning opeist. In de extra tijd wist Meerssen alsnog de overwinning naar zich toe te trekken. Trainer Tiny Ruis noemt SV Meerssen voor een keer Lucky Meerssen. 

Achterstand
Een onachtzaamheid van Meerssen in de 20e minuut wordt afgestraft als er niet alert genoeg gereageerd op een snel genomen vrije trap. De bal wordt door Amin Elalji voor gegeven en door Lennart weg geslagen maar in de rebound scoort Minor 0-1. Uit een voorzet van Richard Hannon kopt Lloyd Borgers vijf minuten later tegen de buitenkant van de driehoek.

Strafschop in de laatste minuut
Na de pauze komt Meerssen beter in de wedstrijd en toont steeds meer wilskracht. In de 49e minuut schiet Jordie van der Schoot van 10 meter op de vuisten van de doelman. Meerssen gooit in de laatste 10 minuten alles in de strijd om de 0 – 1 achterstand weg te werken.  In de 83e minuut schiet Richard Hannon de 1 – 1 binnen. In de 90ste minuut wordt Jordie van der Schoot ten val gebracht binnen het strafschopgebied. De toegekende strafschop wordt door Lloyd Borgers verzilverd en brengt de 2 – 1 eindstand op het scorebord

Lees vorig bericht

Kerstconvooi door Geulle, Bunde en Meerssen

Lees volgend bericht

Winterviering in ontmoet Anna