Verspreiding Haverbode

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de verspreiding van het Carnavalsblad  “De Haverbode” niet meer in de laatste week van december en de eerste week van januari plaatsvinden. Om aan deze gelegenheid een carnavalesk tintje te geven is er voor gekozen dit met de hele raad en eventuele partners gezamenlijk te doen op één dag. Dit gebeurt op zaterdag 17 december. 

Gratis en steunkaartenverkoop
De Haverbode gratis maar er worden tegelijk steunkaarten verkocht waardoor de koper het Bundense Carnaval steunt. Van de opbrengst worden onder andere het ziekenbezoek, het bezoeken van jubilarissen en het organiseren van de optocht op Carnavalsmaandag betaald. De verkoop van de steunkaart levert jaarlijks een wezenlijke bijdrage aan het levend houden van de Bundense Vastelaovend. 

Lees vorig bericht

Kerstconvooi door Geulle, Bunde en Meerssen

Lees volgend bericht

Winterviering in ontmoet Anna