BS Ondersteboven finale KVL

De kinderen van BS Ondersteboven uit Geulle hebben de finale van het  Kinjer Vastelaovend Leedsjesfestival gehaald.

Halve finale
In de halve finale op zondag 20 november kwamen de kinderen van BS Onderstboven als zesde aan de beurt. Ze zette de zaal op de kop en iedereen ging uit zijn dak. Het plezier straalde er bij de kinderen vanaf. Aan het einde van de middag werden de eerste drie finalisten bekendgemaakt. Helaas zaten ze daar niet bij.

Na wachten toch finale 
BS Ondersteboven moest vervolgens een week wachten. Na de halve finale in Noord Limburg werden namelijk nóg eens vijf finalisten bekendgemaakt. Op vrijdag 2 december kregen de kinderen van de school bezoek van het KVL bestuur. In een speciale envelop zat het verlossende woord en werd de kinderen alsnog meegedeeld dat zij in de KVL finale zitten. Op 5 februari 2017 is de finale van het KVL in Eygelshoven.

Lees vorig bericht

RVU met winst terug uit Landgraaf

Lees volgend bericht

Buurtbuschauffeurs gezocht voor Beek, Geulle, Bunde, Meerssen