Buurtbuschauffeurs gezocht voor Beek, Geulle, Bunde, Meerssen

Sinds 11 december verzorgt Arriva het openbaar vervoer in Limburg. In Samenwerking met de buurtbusvereniging wordt er vanaf 9 januari tussen Beek en Meerssen een buurtbus ingezet. De buurtbusvereniging is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwillige buurtbuschauffeurs.

Mannen en vrouwen
Zowel mannelijke als vrouwelijke chauffeurs tussen de 21 en 74 jaar mogen zich geheel vrijblijvend aanmelden. Wel dienen zij in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B (E). De vrijwillige buschauffeurs rijden ongeveer drie tot vier uur per week in een achtpersoonsbusje volgens een vaste dienstregeling. Voor de geïnteresseerden wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 december om 20:00 uur in De Auwkerk Burchtstraat 2, 6241 CR Bunde. Tijdens deze avond wordt er meer informatie verstrekt, en worden uw vragen beantwoord.

Doelstelling buurtbus
De buurtbus is vooral actief binnen de kleinere kernen. Deze worden gereden door enthousiaste vrijwilligers die zijn verenigd in een buurtbusvereniging. Samen met Arriva stellen zij de dienstregeling samen, en regelen zij de dagelijkse gang van zaken. Reizigers kunnen in de buurtbus gewoon gebruik maken van hun OV-chipkaart, of door een kaartje te kopen bij de buschauffeur.

Aanmelden
Voor aanmelding en verdere vragen kunt u contact opnemen met Alphons Roumans. Telefoon: 06 – 17 58 91 73. Dhr. Roumans is voorzitter van de Buurtbusvereniging Beek.  
 

Lees vorig bericht

BS Ondersteboven finale KVL

Lees volgend bericht

Jan Mans gaat ondersteunen bij samenwerking of fusie