Wethouder Berry van Rijswijk ontvangt zwemabonnement

Vanaf 1 januari 2017 kunnen alle inwoners van de gemeente Meerssen met korting zwemmen bij zwembad de Polfermolen in Valkenburg a/d Geul. Om deze actie kracht bij te zetten ontving wethouder Berry van Rijswijk uit handen van directeur Dupont van de Polfermolen het eerste abonnement.

Tijdelijke actie
De kortingsactie is tijdelijk en duurt het hele jaar 2017. Tussentijds zal het gemeentebestuur van Meerssen de actie evalueren. Als de actie succesvol is, wordt de proef verlengd. Rondom het zwembad zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bezoekers van het zwembad. Hoe het een en ander in zijn werk gaat is te lezen op www.meerssen.nl .

Lees vorig bericht

BS Ondersteboven finale KVL

Lees volgend bericht

Jan Mans gaat ondersteunen bij samenwerking of fusie