Jan Mans gaat ondersteunen bij samenwerking of fusie

Oud-burgemeester van Meerssen, Jan Mans, gaat de samenwerking of een eventuele fusie tussen Meerssen, Valkenburg en Maastricht ondersteunen. Dat laat Mans weten in een interview aan Loo-TV. Tijdens de informatiebijeenkomst in september was Mans ook al aanwezig om het een en ander op te schrijven en te volgen. De gemeenteraden moeten wel nog hiermee instemmen.

Bestuurlijke crisis
Tijdens de bestuurlijke crisis in 2013 moest Mans ook al in spreken en haalde hij Meerssen uit de bestuurlijke crisis. Hij haalde twee wethouders van buiten, Chantal Nijkerken en Jim Jansen.

Andere gemeenten
Mans heeft niet alleen bij Meerssen, Valkenburg en Maastricht ondersteuning geboden hij deed dit eerder al bij de wens tot samenwerking tussen Heerlen en Landgraaf. Hier kwam de commissie, waarin Mans ook zitting had, tot de conclusie dat Heerlen en Landgraaf het beste kunnen fuseren.

Lees vorig bericht

Gratis kerstdiner voor inwoners gemeente Meerssen in gemeenschapshuis De Koel Rothem 

Lees volgend bericht

Valkenburg niet naar overleg samenwerking Meerssen, Valkenburg en Maastricht