Oudejaarswandeling IVN Ulestraten

Op woensdag, 28 december, wandelt het IVN Ulestraten alweer voor de 37e keer in en rond het mooie landschap van Ulestraten. Ook dit jaar hebben we weer voor u een bijzondere, ruim 7 km lange, wandeling uitgezet.

Uitzicht over Belgie en het Maasdal
We wandelen over het plateau met prachtige vergezichten tot ver in België over het Maasdal. We passeren jonge en voormalige wijngaarden en beboste hellingen. In het prachtige natuurgebied rondom het dal van Waterval, liggen de bronnen van de Watervalderbeek, deze geven het al unieke landschap een uitzonderlijke charme. Deze beek slingerd zich als een flikkerend lint door het landschap richting Meerssen. Op de helft van onze wandeling doen we een uniek cultuurhistorisch monument aan, ca.1800 m², waar weinig mensen weet van hebben.

Vertrek in Ulestraten
Kortom wat let u, om na het iets te veel eten en drinken, met de kerstdagen, samen met ons deze wandeling mee te lopen en u te laten verrassen. We vertrekken, om 14.00 uur, aan het plein, bij de kerk in Ulestraten. Denkt u aan gepaste kleding en schoeisel. Honden kunnen niet mee. Informatie: Fred Erkenbosch, 0433644647.

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen gaat ook niet naar samenwerkingsoverleg

Lees volgend bericht

Gemeenteraad niet naar overleg provincie