Carnavalsprogramma De Haverzekskes Bunde

Terwijl menigeen de ingrediënten voor het kerstdiner nog in huis moet halen, is Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde al bezig met een geheel ander menu. Want wat krijgen de carnavalisten van Bunde voorgeschoteld in februari? Het is de hoogste tijd om het programma voor het komende seizoen alvast aan te kondigen.

Op zondag 5 februari start om 14.30 uur een middag vol met muziek, dans en zang van kinderen uit Bunde. De nieuwe Raad van Elf wordt voorgesteld en het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het uitroepen van de nieuwe Prins, Prinses en Adjudant.

“De Pap, Mam en Poetemiddag” mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Deze vind plaats op zondag 19 februari (aanvang 14.30 uur). Er zijn optredens van Big Benny en Dansstudio Manja en alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kunnen mooie prijzen winnen in de verkleedwedstrijd.

Op zaterdag 25 februari is van 19.00 tot 20.00 uur de receptie voor de Prins, Prinses, Adjudant en Raad van Elf. Aansluitend zal een bekende Bundenaar carnaval 2017 officieel openen met het oplaten van het Avermenneke. DJ Fèr Bronckers zorgt met passende muziek voor een onvergetelijke avond.

Carnavalszondagzondag 26 februari opent de Auw Kèrk om 14.30 uur haar deuren voor de traditionele “Bonte Störrem” met DJ Fèr Bronckers. Uiteraard ontbreekt de knutselhoek voor de allerkleinsten niet. Bovendien krijgt, na het succes van de eerste editie, “Bung’s got talent” op deze middag een vervolg. Kun jij dansen, zingen, goochelen, turnen of een muziek instrument bespelen? Of heb je nog andere talenten? Geef je dan voor 20 februari op via info@haverzekskes.nl.

Op carnavalsdinsdag 28 februari gaan alle remmen nog een laatste keer los in het “Traone mèt tuute bal” (vanaf 15.30 uur). Het is een middag met een lach en een traan want na uren hossen en springen komt tegen de avond met het aflaten van het Avermenneke een einde aan het carnavalsseizoen.

Alle activiteiten vinden plaats in Gemeenschapshuis “De Auw Kèrk” in Bunde en zijn gratis toegankelijk voor jong en oud.

Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde wenst iedereen alvast fijne Kerstdagen, een goed en gezond 2017 en uiteraard een fantastisch carnavalsseizoen. Tot ziens in “De Auw Kèrk”!
 

Lees vorig bericht

Kerstmarkt Ut Zunneke blijft uniek

Lees volgend bericht

Tini Ruijs stopt als voetbaltrainer