Sponsorbord voor de Basiliek afgestoft en geboend

Afgelopen zaterdag stroopte Stichting Vrienden van de Basiliek wederom gezamenlijk de mouwen op, en dit keer letterlijk. Reden hiervoor is dat het benodigde bedrag voor de renovatiewerken van de basiliek van Meerssen nog niet compleet is en de sponsoracties daarom onafgebroken worden voortgezet. 

Doneren 
Het sponsorbord voor de basiliek is daarom afgestoft en geboend, en presenteert zich dan ook op z’n Kerst-best in de vraag om uw aandacht en dat van de vele bezoekers van de basiliek in deze Kerstperiode.  Mogen wij ook op uw bijdrage rekenen? Donaties zijn van harte welkom op bankrekeningnummer NL38RABO03523.20.346 t.n.v. Stichting Vrienden van de basiliek Meerssen.

Stichting Vrienden van de basiliek Meerssen wenst iedereen fijne Kerstdagen & een gelukkig en gezond nieuw jaar.

Lees vorig bericht

Kerstmarkt Ut Zunneke blijft uniek

Lees volgend bericht

Tini Ruijs stopt als voetbaltrainer