Voor de Stilte een film van Richard Dols

Op dinsdag 17 januari toont film- en documentairemaker Richard Dols zijn documentaire voor de stilte in de aula van de bibliotheek aan de Proost de Beaufortstraat

Oud leerling Stella Maris College
Richard Dols is een oud-leerling van het Stella Maris College. Deze integere en toegankelijke film gaat over mensen in hun laatste levensfase. Dols volgt 7 personen in verschillende hospices in Nederland. Zij weten dat ze gaan sterven en delen hun persoonlijk verhaal, hun hoop, overtuigingen en geloof. In deze laatste maanden blijkt het leven hen meer te bieden dan zij zelf hadden verwacht. In de film worden onder meer de liefde voor de natuur, een crimineel verleden en een levenslang geheim ontrafeld. Richard Dols zal de film zelf inleiden, en na de film is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanvang en aanmelden
Aanvang 20.00 uur in de aula van de bibliotheek aan de Proost de Beaufortstraat 45-A – Entree € 4,00 (niet-leden) / € 2,50 (bibliotheekleden). Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 – 364 2411. Vrienden van de Bibliotheek Meerssen hebben gratis toegang tot alle activiteiten van Stella Academia.

Lees vorig bericht

Kerstmarkt Ut Zunneke blijft uniek

Lees volgend bericht

Tini Ruijs stopt als voetbaltrainer