Kerstdienst en gratis kerstdiner

Dat waren de ingrediënten voor de Kerstviering in de Koel in Rothem. 

Kerstviering
Voordat het eten werd klaargemaakt was er eerst een Kerstdienst met het thema: de boodschap van een familiealbum. In deze viering van de Stem van de Goede herder, traden een aantal kinderen op in een kerstmusical. In deze musical zongen de kinderen bekende Kerstliederen. De viering werd voorgegaan door dominee  Jan Bosch.

Gratis Kerstdiner
Na de viering konden de kerkgangers genieten van vlaai en koffie. In de keuken waren de vrijwilligers al bezig om het Kerstdiner voor de middag voor te bereiden. 90 mensen kwamen naar de koel en kregen het Kerstdiner aangeboden. Onder de aanwezigen waren ook een aantal asielzoekers.

Lees vorig bericht

Kerstprogrammering op TV

Lees volgend bericht

Nachtmis 24 december 2016