Stem ook in 2017 af op Meer Vandaag

De donkere dagen van december zijn achtergelaten en nu op naar een nieuw jaar. Dat geldt ook voor Meer Vandaag. 2016 was een bewogen jaar. Eerst de boel draaiende houden en daarna als lokale omroep verder. Het kan verkeren.

Ondanks alles zijn we trouw gebleven aan datgene waarvoor een lokale omroep dient. Het informeren van de lezer, kijker en luisteraar over zaken die binnen en buiten de gemeentegrenzen van Meerssen speelden.

Dit zal Meer Vandaag ook in 2017 gaan doen. Met volle inzet gaan we vanuit een nieuwe studio, met nieuwe decors, nieuwe TV en radioprogramma’s en nieuwe website, de lezer, kijker en luisteraar bedienen. Maar een ding is zeker, het kan niet zonder vrijwilligers, lezers, kijkers en luisteraars.  Meer Vandaag wenst dan ook iedereen een luisterrijk, beeldend, inspiratievol en gezond 2017 toe.

Lees vorig bericht

Sponsorkinderen Meerssen zonder onderdak

Lees volgend bericht

Het jaar 2016 in 45 minuten