Harmonie Caecilia viert de liefde

Zondag 12 februari is er feest! Dan viert harmonie Sint Caecilia de liefde. De liefde voor muziek, de liefde die je voelt voor je man of je vrouw, voor je huisdier, voor je soul mate, je kleinkind, je heilige koe, je opa of oma. Alles is liefde. En daar staan we die middag bij stil.

Foto’s insturen
Om het concert te ondersteunen met beeldmateriaal doen we bij deze een oproep aan alle harmonieleden en dorpsgenoten een foto in te sturen, die weergeeft hoe voor jou de liefde eruit ziet. Natuurlijk mag je de gelegenheid ook aangrijpen om met een pakkende foto je grootouders te feliciteren met hun trouwdag, je vriendin ten huwelijk te vragen of een ludieke liefde voor de klarinet in beeld te brengen. De foto is minimaal 3 MB groot en mag aangeleverd worden via: secretariaat@harmoniegeulle.nl. Omschrijf in maximaal twee zinnen wie/wat op de foto staat en waarom dit beeld/portret de liefde verbeeldt.

Romantische melodieën
Om de liefde nog meer glans te geven is de jonge Kerkraadse violist Enzo Kok bereid gevonden een aantal romantische melodieën mee te spelen met het harmonieorkest. De 13-jarige Enzo Kok wist door te dringen tot de finale van het RTL-televisieprogramma ‘Superkids’ en heeft onder andere opgetreden met niemand minder dan André Rieu.

Entree gratis
Het concert is gratis toegankelijk, begint om 15.00 uur en vindt plaats in Ave Maria, Hussenbergstraat 21, 6243 AG Geulle. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Laat je liefde voor Caecilia zien en reserveer tijdig een plaats via secretariaat@harmoniegeulle.nl bij dit unieke concert.
 

Lees vorig bericht

Minder overlast door vuurwerk in Meerssen

Lees volgend bericht

Bijeenkomst uitbreiding Maastricht Aachen Airport