Havermennekes Bung Prinsenreceptie en het Prinsenbal

Op zaterdag 7 januari 2017 vindt in De Auw Kerk in Bunde de Prinsenreceptie en het Prinsenbal plaats. Tussen 19.00 en 20.30 uur is iedereen van harte welkom om Prins Ron de 3e en prinses Désirée van CV “de Havermennekes Bung” en de raad van 11 te feliciteren. Aansluitend aan de receptie vindt het Prinsenbal plaats.

A Next band
Dit jaar wordt het Prinsenbal muzikaal opgeluisterd door het orkest A Next band.  Deze allround coverband zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt. Het repertoire bestaat uit top 40 nummers, rock, nederpop, disco, reggae en nog veel meer. Het beloofd bij voorbaat een gezellige avond te worden.

Activiteiten
21 januari 2017 Dames-/ Heren café
11 februari 2017 Seniorenmiddag
26 februari 2017 Sleuteloverdracht en zak oplaten
27 februari 2017 Optocht
28 februari 2017 Zak aflaten
26 maart 2017 Buutte matinee

CV De Havermennekes bezoeken zieken en jubilarissen
Ook dit jaar zal het Prinsenpaar van CV “De Havermennekes Bung” samen met hun ceremoniemeester en hun hofdame een bezoek brengen aan de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde. Dit kan zijn op hun woonadres, ziekenhuis of verpleeghuis. Uit de voorgaande jaren is gebleken dat de mensen die bezocht werden door het Prinsenpaar dit als heel fijn en prettig hebben ervaren. Het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.

De volgende huwelijksjubilarissen worden bezocht
50 jarige Gouden Bruiloft
 55 jarige Smaragden Bruiloft
60 jarige Diamanten Bruiloft
65 jarige Briljanten Bruiloft
70 jarige Platina Bruiloft
 75 jarige Radium Bruiloft
 80 jarige Eiken Bruiloft

Ziek of huwelijksjubileum
Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door.

Aanmelden
Tot zondag 30 januari 2017 kunt u zichzelf of iemand anders opgeven voor een bezoek. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op dinsdag 31 januari en woensdag 1 februari 2017. U kunt de persoon opgeven bij Leny Meijers van café “De Haverput”. Telefonisch te bereiken op: 043-3649544 of 043-3641502 en bij Marion Narings te bereiken op: 043-3643087 of 06-50962211.

Lees vorig bericht

Minder overlast door vuurwerk in Meerssen

Lees volgend bericht

Bijeenkomst uitbreiding Maastricht Aachen Airport