Buurtbus Geulle vanaf maandag van start

Buurtbus 797 gaat vanaf maandag 9 januari 6:32 uur rijden tussen station Meerssen en station Beek. De eerste historische aankomst in Geulle is halte Brommelen omstreeks 06.41 uur. Tijdens de start van buurtbus 797 zal er met een tijdelijke bus gereden worden. Dit omdat de bestelde fonkelnieuwe moderne Mercedes-bus pas eind februari 2017 opgeleverd kan worden. 

Tijdelijke bus
Omdat de tijdelijke bus niet over een OV chip scanner beschikt en ook om de passagiers kennis te laten maken met deze buurtbus zal er totdat de nieuwe buurtbus operationeel is , niet betaald hoeven te worden voor de rit die u maakt. Dit geldt natuurlijk alleen op de buurtbus 797. Bij overstappen op elk ander vervoermiddel van Arriva dient de reiziger gewoon in te checken. 

Facebookpagina
Binnenkort zal er een speciale facebook pagina gestart worden met de naam: buurtbus Geulle 797. Op deze site kunt u alle bijzonderheden en nieuws vinden over de buurtbus.

Lees vorig bericht

Paul Meulenberg nieuwe trainer SV Meerssen

Lees volgend bericht

Samen verder: over samenwerking Meerssen & Valkenburg