Uitroepen van de Jubileum Prins te Ulestraten

14 en15 januari is in Ulestraten het carnavalsweekend met de uitroepingen van de jubileum Prins en de jubileum jeugdprins of prinses van CV “De Kuutebieters” 

55ste Prins
Zaterdag 14 januari is de grote zitting in café-zaal D’n Huppel De zaal is open vanaf 19.00 uur. De avond is gevuld met een keur aan Limburgse artiesten, zoals Erwin, Big Benny, Beppie Kraft en Gaston. Na afscheid te hebben genomen van Prins Erik I en prinses Brice is het hoogtepunt van deze avond, het uitroepen van de 55ste Prins van CV De Kuutebieters. Entree is € 12,50. 

Jeugdprins of prinses
Zondag 15 januari is het de beurt aan de jeugd van Ulestraten. De jeugdmiddag begint om 14.11 uur in café-zaal D’n Huppel. Er wordt een talentenjacht gehouden, met diverse optredens van de jeugd uit Ulestraten. Tijdens de middag wordt de Jeugdprins of prinses uitgeroepen voor het jubileumjaar 2017. Gratis entree.

Lees vorig bericht

Paul Meulenberg nieuwe trainer SV Meerssen

Lees volgend bericht

Samen verder: over samenwerking Meerssen & Valkenburg