Beeldende Kunstenaars Bunde exposeren in erfgoedhuis

De kunstgroep Beeldende Kunstenaars Bunde is het nieuwe jaar gestart met een expositie in het Erfgoedhuis. Wethouder Berry van Rijswijk zorgde afgelopen vrijdag voor de opening. 

Drie maanden
Tot en met 30 maart exposeren de kunstenaars: schilderijen, beeldhouwwerk en keramiek. Tevens worden er werken van brons en textiele werkvormen tentoongesteld. Elke week staat een andere kunstenaar centraal.

Openingstijden en plaats
De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur. Ingang via het KCC Markt 50 in Meerssen. Op zondag is de expositie te bezoeken van 14.00-16.00 uur. Ingang via het Erfgoedhuis, Markt 38 Meerssen.

Lees vorig bericht

Receptie Prins Ron en Prinses Desiree druk bezocht

Lees volgend bericht

Winter keert terug: vrieskou en sneeuw